2018
Vanaf 12 april tot en met 24 juni is de solo expositie "Mythen" in de Bergkerk te Deventer te zien. Na hun reis langs het Groninger museum, het Rijksmuseum Enschede en het Jan van der Togt museum in Amstelveen, de Rembrandttoren (Amsterdam), Kasteel Groeneveld (Baarn) en in het Rotterdams Natuurhistorisch Museum, komen het oerverhaal van “de Vuurvogel” en de stroom van verlangen in de installatie van “de Golf” nu samen in “Mythen” tussen de zuilen van de Bergkerk te Deventer."Mythen” brengt ons bijeen in onze strijd met eindigheid, onze verlangens in de liefde, dromen en angsten. Verbeeld in grote installaties, gobelins, films en sculpturen.

2017
Vanaf  April t/m 1 September 2017 is in het Natuurmuseum Fryslân te Leeuwarden(culturele hoofdstad 2018)“Het Geheim van de Zee " te zien. Een wonderlijke wereld waar we geen weet van hebben. Metershoog, als in een gestolde beweging en bevolkt door vissen, woont een watersculptuur in het museum, dompelt je onder in een fantastische reis naar de bodem van de zee. Door subtiele belichting en in samenspel met de hypnotiserende lokroep van de zee wordt steeds ander leven zichtbaar. 

2016
Vanaf  t/m 26 juni is in de Twentsewelle de expositie Penelope en Odysseus te zien. Zij zijn elkaars evenbeeld en een levenlang geïnspireerd in daad, droom en gedachten om elkaar te bereiken. Deze expositie gaat over Odysseus’ fantastische zeereis en Penelope’s trouw aan haar diepste droom.

2015
Vanaf 17 september t/m 30 oktober foto-expositie samen met Niki de Saint Phalle in het Jan van der Togt Museum te Amstelveen.
Vanaf 10 juli tot 16 september foto-expositie in het ARC te Amsterdam.
Vanaf 19 juni tot 10 juli foto-expositie in de Rembrand Tower te Amsterdam.

2014
10 augustus 2014 t/m 1 maart 2015 is De Vuurvogel te zien in Kasteel Groeneveld te Baarn.
Ontwikkeling 'Penelope's en Odysseus'.

2013
'De Vuurvogel' is te zien in Museum De Buitenplaats te Eelde van mei tot en met oktober.
Tijdens de Kunst10Daagse staat 'De Vuurvogel' in Bergen in samenwerking met Museum Kranenburgh in de Petrus en Paulus Kerk.
Ontwikkeling 'Penelope's Bed'.

2012
Project voor de Hoge School voor de Kunsten te Utrecht over multimediaproducties. 

Het begeleiden van een afstudeertraject van een student aan de Belgische Opleiding voor Glaskunst.
Ontwikkeling 'Penelope's Bed'. Geïnspireerd door het thema van de Odysseia, Homeros' verhaal over Penelope en Odysseus.

2011
Ontwikkeling van een nieuw concept.

2011 - 2012
'De Vuurvogel' word gepresenteerd in het Rijksmuseum Twenthe, van oktober 2011 tot maart 2012.

2009 - 2011
Uitvoering van ‘De Vuurvogel’ in een hernieuwd concept voor het Groninger museum. De expositie werd geopend in januari 2011 en zal daarna worden getoond in Nederlandse en buitenlandse musea.

2009
Een grote brand verwoest het atelier met daarin de bijna voltooide installatie van de Vuurvogel.

2006 - 2008 ‘De Vuurvogel’
Ontwikkeling project ‘De Vuurvogel’ in samenwerking met het Groninger Museum. Dit project is geïnspireerd door het thema van de Phoenix, de vogel die uit zijn as herrijst.

2006 - 2010 ‘De Geheime Tuin’
‘De geheime tuin’ is geïnspireerd op het beroemde kinderboek van Frances Hodgson Burnett, een verhaal waarin het kleine weesmeisje Mary een tuin ontdekt die zij opnieuw tot bloei weet te brengen. Dit project werd ontwikkeld in opdracht van Kasteel Groeneveld, het Natuurmuseum Maastricht en het Mec in Eindhoven en Natura Docet te Denekamp.

2005 - heden  ‘De Draak’
‘De Draak’ is een permanente expositie ontwikkeld in opdracht van het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden.

1999 - 2004 ‘Kruip uit je huid’
Een installatie gebaseerd op het sprookje ‘Prinses Pelsdiertje’, vormgegeven in opdracht van het Natuurmuseum Rotterdam, Kasteel Groeneveld te Baarn en Natura Docet te Denekamp. De expositie is op negen verschillende locaties te zien geweest waaronder het Gemeente Museum Helmond.

1998 - heden ‘Dieren’
Een serie reusachtige dieren voor de Speelboom in het Noorderdierenpark Emmen.

1996 - 2007 ‘De Sneeuwkoningin’
De ‘Sneeuwkoningin’ is gemaakt voor het Natuurmuseum Groningen.

1995 - 1999 ‘Nachtwereld’
In ‘Nachtwereld’ kon de bezoeker een tocht door een nachtelijke wereld onder de grond. De opdrachtgever: het Natuurmuseum Fryslân, Leeuwarden. Nachtwereld is in de periode 1995-1999 overal in het land te zien geweest.

1992 - heden
In 1992 ben ik begonnen met het ontwikkelen van grote textielsculpturen (circa twee meter). Inspiratiebron voor deze textielsculpturen waren mythologische dieren, zoals draak, eenhoorn, leeuw en paradijsvogel.

1987 Pop en spel kollektief
In 1987 ben ik als beeldend kunstenaar begonnen bij het “Pop en Spel Kollektief ” in Enschede. In de periode 1987-1991 ben ik verantwoordelijk geweest voor verschillende producties. Voor ‘Waai je weg wind’, ‘De oude man met de vleugels’, ’t Huis’, en ‘Dassenburcht’ maakte ik decors, kostuums en poppen.